Вінницька міськрада оскаржить судове рішення щодо ходи "лівих"

Вінницька міськрада оскаржуватиме постанову Вінницького окружного адміністративного суду, який відмовив у задоволенні позову про заборону "Союзу лівих сил" проводити у День перемоги над нацизмом зібрання та ходи в рамках акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

"Вінницька міська рада не згодна з рішенням суду, який відмовив у задоволенні позову про заборону проведення акції лівих сил, а відтак буде його оскаржуватиі. Наразі юристи готують апеляцію до Вінницького адміністративного апеляційного суду", - повідомили в департаменті.

Як повідомляло агентство, Вінницький окружний адміністративний суд у п’ятницю ввечері відмовив Вінницькій міськраді у задоволенні позову про заборону проведення "Союзу лівих сил" у День перемоги над нацизмом зібрання та ходи в рамках акції "Ніхто не забутий, ніщо не забуте". У міськраді вважають акцію "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" калькою з російської пропагандистської акції "Бессмертный полк" та побоюються провокацій.