Генпрокуратура поміняла склад прокурорів у справі Єфремова

Судове засідання у справі колишнього глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова перенесене через неявку адвокатів підсудного.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник Громадської ради при районному відділі Національної поліції Віталій Чуприна.

"Засідання було в черговий раз перенесено, оскільки на засідання не з'явилися адвокати Олександр Мельников, Олександр Лисак, Євген Солодко, Андрій Смирнов. При цьому тільки Олександр Лисак направив до суду клопотання, в якому пояснив, що 7-8 лютого адвокати не зможуть бути присутніми в Старобільську, оскільки зайняті в інших кримінальних і цивільних справах", - розповів Чуприна.

Також сьогодні до суду надійшла постанова від заступника генпрокурора України про зміну складу обвинувачів. Тепер прокуратуру в суді представляють обвинувачі Кожуховський, Тридуб, Чернов та Дубовик.

Суд взяв до уваги клопотання захисту Єфремова і додав у справу постанову прокуратури. Після короткої наради судді ухвалили рішення перенести засідання на ранок 9 лютого.

Раніше Старобільський районний суд Луганської області продовжив Єфремову арешт до 17 березня. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА, у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка".