В Одесі затримали банду розбійників

Фото

Співробітники Приморського відділу поліції Одеси викрили й затримали групу осіб, що скоїли ряд розбійних нападів на території міста Одеси. Причому очолював банду 20-річний одесит, який мав форму правоохоронця.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції. 

"Співробітники Приморського відділу поліції, Управління карного розшуку та "КОРД" затримали в ході оперативно-розшукових заходів групу осіб за вчинення розбійних нападів. Розбійниками виявилися мешканці міста, а організатором злочинної групи - 20-річний одесит, який у своїй злочинній діяльності використовував ще трьох осіб", - зазначили в поліції.

Встановлено, що "два розбійні напади на одеситів організатор групи вчинив  самостійно. Застосовуючи газовий балончик, він заволодів майном та коштами потерпілих громадян. При обшуку в його помешканні знайдено й вилучено не лише газовий балончик, а й пістолет, патрони до нього, службову форму співробтника МВС, мобільні телефони, сім-карти, наручні годинники та інші речі, що стали речовими доказами".

 Організатору злочинної групи повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, а суд обрав стосовно зловмисника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Іншим затриманим обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває. Працівники поліції проводять перевірку причетності затриманих до скоєння інших правопорушень.