Кіровоградщина теж забороняє рух транспорту через сніг

На Кіровоградщині у зв'язку з погіршення погодних умов із 15.00 запроваджено заборону на виїзд усіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.

"Сьогодні на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийнято рішення про обмеження із 12 години руху для проїзду великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області. У зв'язку із очікуванням подальшого погіршення погодних умов із 15.00 год. буде введено заборону на виїзд всіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку із значним погіршенням погодних умов удень 6 та протягом доби 7 січня на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. У східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20 м/с.

Як повідомляв Укрінформ, із 10 години запроваджено заборону на виїзд та в'їзд всіх категорій транспортних засобів на автодорогах загального користування державного та місцевого значення Одеської та Миколаївської областей.