ДТЕК «вимикає» світло Донецьктеплокомуненерго

Холдинг ДТЕК з 22 грудня відключить комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» від електропостачання у зв'язку з непогашеною заборгованістю у розмірі майже 100 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі ДТЕК.

"Заборгованість комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» за електроенергію досягла майже 100 млн грн. Підприємство взагалі не платить за спожиту електроенергію. Щомісяця заборгованість збільшується на 14 млн грн... Через це з 22 грудня енергопостачальник змушений піти на крайній захід і відключити підприємство від електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що енергетики зробили все можливе, щоб вирішити проблему, "проте три графіки реструктуризації заборгованості минулих періодів не дотримуються з боку Донецьктеплокомуненерго і питання оплати заборгованості не вирішене".

На сьогодні Донецьктеплокомуненерго надає послуги з теплопостачання і забезпечення гарячою водою споживачів у містах і селищах Донецької області, таких як Слов'янськ, Краматорськ, Красний Лиман, Святогірськ, Дружківка, Часів Яр, Костянтинівка, Дзержинськ, Димитров, Селідове.