Поліція Одеси розслідує причини підпалу авто керівника податкової інспекції

Співробітники поліції Одеси розслідують причини й обставини спалення зловмисниками в ніч на 22 жовтня автомобіля Volkswagen Passat керівника податкової інспекції Київського району міста.

Автомобіль згорів внаслідок підпалу о пів на другу ночі 22 жовтня, повідомили кореспондентові Укрінформу у прес-службі ГУ ДСНС України.

"Після отримання висновків екпертів облуправління ДСНС України про причини загоряння автомобіля Volkswagen Passat на вулиці Урожайній слідчий Київського відділу поліції порушив кримінальне провадження за ознаками ч. 2 с. 194 (умисне знищення чи пошкодження чужого майна) кримінального кодексу України", - зазначила заступник керівника відділу комунікацій ГУНП в Одеській області Анастасія Якубенко.

Як повідомлялося, автомобіль спалахнув о пів на другу годину в ніч на суботу.  Пожежники прибули через 11 хвилин, протягом наступних 10 хвилин пожежу на площі 5 кв. метрів було ліквідовано, однак автівка вигоріла повністю.

Варто зазначити, що керівник Державної податкової інспекції в Київському районі Одеси Олена Мусієнко назвала пожежу "спробою тиску", додавши, що "протягом останніх двох тижнів невідомі стежили" за нею.