За добу росіяни 19 разів обстріляли Донеччину, з лінії фронту евакуювали 120 людей

Фото

За добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини, з лінії фронту евакуйовано 120 людей.

Про це повідомили в Телеграмі Донецької обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

Як повідомляється, за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 120 людей, у тому числі 8 дітей.

"Покровський район. У Новогродівській громаді у Галицинівці зруйновано 1 будинок, пошкоджено ще 8; у Михайлівці пошкоджено підприємство. У Новоолександрівці Гродівської громади зруйновано адмінбудівлю, ще одну пошкоджено. У Кураховому пошкоджено 2 будинки. В Українську Селидівської громади пошкоджено будинок і адмінбудівлю. У Покровську від ракетних ударів загинули 2 людини, пошкоджено будинок", - повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін.

У Краматорському районі в Лиманській громаді обстріляні Терни і Ямполівка. У Тарасівці Іллінівської громади пошкоджено 4 будинки.

Читайте також: На Донеччині загарбники скинули вибухівку з дрона на авто, поранені троє цивільних

У Бахмутському районі в Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді поранено 2 людини, пошкоджено 4 приватні будинки, 3 багатоповерхівки та інфраструктурний об'єкт.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні російські військові скинули вибухівку з дрона на цивільне авто у Покровському районі Донеччини, поранень зазнали троє цивільних.