На пункті пропуску в Мар'їнці - черга з 500 авто

Сьогодні зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд очікувало 300, а на виїзд 200 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

«Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 50 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, та 250 автівок прямувало у зворотньому напрямку. В «Мар'їнці» на в'їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 10 авто, які рухалися на виїзд, та 25 автомобілів прямувало на в'їзд. В КПВВ «Гнутове» зафіксовано 15 автомобілів, які прямували на виїзд до неконтрольованої території», - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, минулої доби у всіх у контрольних пунктах в`їзду-виїзду фіксувалось збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом учора КПВВ перетнуло 28,3 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів. А найбільший пасажиро-транспортний потік спостерігався у «Зайцевому», де оформлено майже 6700 осіб.  

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувало 24 транспортні засоби з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецька продукти харчування, гігієнічні набори, будівельні матеріали загальною вагою понад 450 тонн.