АТО: у неділю лінію розмежування перетнули 25 тисяч людей

АТО: у неділю лінію розмежування перетнули 25 тисяч людей

Укрінформ
Минулої доби у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік залишався динамічним - межу АТО перетнули 25 тисяч осіб та понад 4 тисячі транспортних засобів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"У неділю через контрольні пункти в`їзду-виїзду загалом прослідувало майже 4,2 тисячі транспортних засобів і понад 25 тисяч осіб", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні вранці у КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів на в’їзд та 170 автівок, які прямують на виїзд до неконтрольованої території. У КПВВ «Мар’їнка» на в’їзд очікувало 300 транспортних засобів та 250 на виїзд відповідно. У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» знаходилось 30 автівок на в’їзд та 10 на виїзд. На «Гнутовому» 40 транспортних засобів прямувало з неконтрольованої території, а 20 у зворотньому напрямку відповідно", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ДПСУ, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»  та «Гнутове»  прикордонники Донецького загону спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 транспортних засоби, які прямували на неконтрольовану територію з вантажем одягу, продуктів харчування та м’яса. Зазначені вантажі передали представникам фіскальної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-