СБУ накрила банду кілерів - виконавців "замовлення" у Горішніх Плавнях

Відео

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою під час спецоперації у Полтавській та Кіровоградській областях затримали банду кілерів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У спецслужбі також розповіли подробиці операції правоохоронців. Зокрема, у Горішніх Плавнях 19 липня близько опівночі неподалік одного з супермаркетів був скоєний напад на чоловіка, який помер від вогнепальних поранень у кареті "швидкої". Правоохоронці з'ясували, що вбитий є відомим місцевим "кримінальним авторитетом", якого "прибрали" під час розподілу сфер впливу.

Співробітники спецслужби встановили, що замовив вбивство "кримінальний авторитет" з Донецька, який перебрався на Полтавщину. Для розправи він найняв трьох кілерів зі східного регіону.

Зловмисників оперативно затримали у Полтавській та Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів у Горішніх Плавнях співробітники СБУ вилучили дві гранати, понад 50 набоїв, вогнепальну та холодну зброю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Кілерів затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри.