У Житомирі померла друга жертва ДТП за участю екс-міліціонера

Близько 21:00 у середу, 13 липня, у Житомирській дитячій обласній лікарні померла 18-річна Марина Кишаковська з міста Малина, яку збив колишній працівник міліції.

Дівчина протягом п'яти днів перебувала у комі, з якої так і не вийшла.

Таку інформацію сьогодні підтвердили кореспондентові Укрінформу в приймальні головного лікаря обласної лікарні, а також начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

"Стан дівчини був надзвичайно важким, вона весь цей час перебувала в комі, а вчора ввечері померла в лікарні", - зазначила Ващенко.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Малині, що на Житомирщині, 9 липня близько 00:15 колишній працівник міліції, перебуваючи за кермом автомобіля Hyundai, збив двох 18-річних дівчат на пішохідному переході. Внаслідок ДТП одна з постраждалих, Анастасія Сичевська, померла у кареті «швидкої». Іншу ж, Марину Кишаковську, спочатку госпіталізували до реанімаційного відділення Малинського ТМО з тілесними ушкодженнями хребта, роздробленими кістками малого тазу, численними забоями та гематоми.

Під час першочергового опитування 33-річний винуватець аварії вказував на те, що за кермом авто у момент скоєння ДТП перебувала його дружина.

11 липня суд ухвалив рішення щодо взяття під варту колишнього міліціонера без можливості внесення застави.