Грабіжники банку в Запоріжжі кинули гранату в поліцейських

Двоє невідомих пограбували філію одного з банків у Запоріжжі. Під час втечі з місця злочину зловмисники кинули в патрульних поліцейських, які їх переслідували, гранату.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Запорізькій області. 

"29 квітня 2016 року о 15 годині 55 хвилин до Шевченківського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби «102». Двоє невідомих у чорному одязі зайшли до приміщення банку по вулиці Чарівній та під загрозою предмета, схожого на пістолет, заволоділи грошовими коштами в сумі 10 000 гривень, після чого зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули працівники патрульної служби поліції, які почали переслідування двох підозрілих чоловіків. Останні відкрили по правоохоронцях вогонь з невстановленої зброї, а потім кинули у їх бік предмет, схожий на гранату РГД-5. Унаслідок вибуху поліцейські отримали легкі тілесні ушкодження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, керівництво ГУНП в Запорізькій області та прокуратури Запорізької області, керівники слідства та оперативних служб, експерти-криміналісти, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку. Гарнізон запорізької поліції веде активний пошук зловмисників.