У Києві спіймали грабіжника, який

У Києві спіймали грабіжника, який "промишляв" біля банкоматів

Укрінформ
У Києві перехожі разом із поліцейськими спіймали грабіжника-рецидивіста після того, як злочинець забрав гроші в жінки біля банкомата.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Зловмисник у приміщенні магазину вихопив із рук жінки п’ять тисяч гривень та намагався втекти. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, інцидент стався в Оболонському районі столиці. Ошукана жінка розповіла правоохоронцям, що зайшла до супермаркету, щоб скористатися банкоматом. У момент, коли вона дістала гроші, до неї підбіг невідомий і вихопив готівку. Киянка марно намагалася наздогнати грабіжника, але цю "погоню" помітили оперативники, які перебували неподалік. Із допомогою двох перехожих чоловіків поліцейським вдалося затримати правопорушника.

Як з’ясувалося, 30-річний уродженець сусідньої держави всього десять днів тому вийшов із в’язниці. У минулому, за численні крадіжки та грабунки, він десять років провів за гратами.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-