У Чернігові в суботу - день жалоби за загиблими в АТО

Перед Великоднем Чернігів оголосив день жалоби - для вшанування пам'яті померлого від сердечного нападу в зоні АТО майора Збройних сил України В'ячеслава Рогаля та всіх військовослужбовців, які загинули в АТО.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської міської ради. 

"Для вшанування пам’яті померлого учасника антитерористичної операції, майора Збройних Сил України В’ячеслава Васильовича Рогаля та пам’яті військовослужбовців-учасників АТО, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, у Чернігові 30 квітня 2016 року оголошено День жалоби", - йдеться у повідомленні.

На знак скорботи за офіцером на будівлях органів влади, ряду підприємств і організацій обласного центру приспустять державні прапори з чорною стрічкою. Крім того, обмежать проведення розважальних заходів.

За інформацією з обласного військкомату, народився В'ячеслав Рогаль 1972 року, жив і працював у Чернігові. До армії був призваний у рамках мобілізації. Служив заступником командира протитанкового артилерійського дивізіону з озброєння в одній з військових частин Маріуполя Донецької області. Помер від серцевого нападу на передовій. У загиблого залишилась дружина, а от про дітей військкомату нічого не відомо.

Відспівають офіцера 30 квітня в Катерининській церкві Чернігова, а поховають на міському кладовищі "Яцево".