Одеський суд відпустив прокурора-хабарника під заставу в 275 тисяч

Судом Одеси за клопотанням слідчого військової прокуратури Південного регіону обрано запобіжний захід для прокурора відділу прокуратури Одеської області у виді тримання під вартою або внесення застави у розмірі 275 тис. грн.

Про це повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України. 

«31 березня 2016 року Приморським районним судом м.Одеси за клопотанням слідчого військової прокуратури Південного регіону України обрано запобіжний захід для прокурора відділу прокуратури Одеської області у виді тримання під вартою терміном 60 діб, із альтернативою внесення застави у розмірі 275 тис. грн. Вказана сума внесена підозрюваним», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 березня слідчими військової прокуратури Південного регіону за матеріалами СБУ під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. дол США затримано прокурора відділу обласної прокуратури, переведеного на посаду 16 березня цього року з однієї з місцевих прокуратур Одеси за результатами особистої співбесіди з колишнім заступником Генпрокурора - прокурором Одеської області Давідом Сакварелідзе.

За цим фактом військовою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України.

Досудове розслідування триває.