Сбєрбанк Росії вщент вигорів у Львові

Фото

Відділення "Сбєрбанка Росії", розташоване в центральній частині Львова на вулиці Франка вигорів вщент. Фінустанова розташована на першому поверсі житлового будинку, тож залишити свої домівки серед ночі довелось дванадцятьом жителям.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ДСНС.

"Минулої ночі сталися підпали трьох філій російських банків у Львові. Найбільше постраждав "Сбєрбанк Росії",  розташований на центральній вулиці імені Івана Франка. Там вогонь знищив меблі, оргтехніку та документацію на площі 25 квадратних метрів. Боротися із вогнем пожежним допомагали перехожі і мешканці будинку. Адже філія розташована на першому поверсі будівлі, в якій на верхніх поверхах квартири. Вогонь загрожував поширитись і на них. Рятувальникам довелось евакуювати 12 осіб",- зазначив речник Віталій Туровцев.

Фото: Роман Балук/Укрінформ

За його словами, підпал стався також у "ВТБ Банку", пляшку з "коктейлем Молотова" закинули і до філії "Сбєрбанка Росії" на вулиці Чорновола, проте тут рідина не загорілась.

Як повідомляв Укрінформ, минулої ночі невідомі підпалили відразу три філії російських банків у Львові. А 20 лютого близько 100 осіб закидали бруківкою офіс "Сбєрбанка Росії" біля станції метро "Арсенальна" в центрі Києва. Пошкоджені вікна фінустанови. Нападники називали себе представниками ОУН, але офіційні представники організації запевнили, що не мають відношення до них. Порушено кримінальну справу.