Мера Дніпропетровська врятували від «тітушок»-блокувальників

Дніпропетровську міську раду розблокували від «тітушок».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Дніпропетровської міськради.

«Тітушок» вивела поліція. Міськрада працює в штатному режимі», - зазначили у прес-службі.

Там пояснили, що молодики у спортивному більше трьох годин блокували кабінети заступників міського голови. Люди, що зчинили гвалт у владних коридорах, не змогли чітко пояснити причини, що саме привело їх у міськраду. На питання про це молодики у спортивному здебільшого ховали обличчя під капюшонами.

Невідомі прийшли до міськради, начебто, з вимогою поспілкуватися з мером Борисом Філатовим. Натовп також вимагав, щоб  в.о. обов'язки міського голови Дмитро Погребов і Олена Молошна покинути свої кабінети.

Про причини свого візиту до адміністративної будівлі жартували, мовляв, прийшли отримувати грамоти. Хто їм їх обіцяв і за які заслуги, тримали у таємниці.

Місцем їх зібрання був пятий поверх – під кабінетом, де ще вчора засідав Загід Краснов (серетар міськради – ред.). Пізніше "спортивна делегація" піднялася на шостий поверх і заблокувала кабінети заступників мера: Молошної та Погребова.

До заблокованих довелося викликати карету «швидкої», в результаті заступника мера Молошну госпіталізовано.

Поліцейські декілька разів зверталися до натовпу з проханням покинути приміщення, а далі зазначили, що просто вимушені будуть кваліфікувати дії активістів як адміністративне правопорушення. Через майже 3 години зібрання почало розходитися.

Нагадаємо, у п’ятницю зранку близько 50 осіб невідомих заблокували мера Дніпропетровська Бориса Філатова в робочому кабінеті його заступника. У «тітушках» вбачали представників партії «Громадська сила», лідера якої Загіда Краснова рішенням Бабушкінського райсуду знято з посади секретаря міської ради Дніпропетровська.