Мера Дніпропетровська заблокували в кабінеті

Мера Дніпропетровська заблокували в кабінеті

Укрінформ
Близько 50 осіб заблокували мера Дніпропетровська Бориса Філатова в робочому кабінеті його заступника.

Про це в Facebook повідомляє виконавчий директор Асоціації міжнародних інвесторів UVCA Яніка Мерило.

«Ми з мером, заступником мера і командою «в заручниках» в кабінеті заступника міського голови Дніпропетровська. За дверима понад 50 «тітушок». Це у нас зараз за дверима», - написала Мерило.

Згодом вона пояснила, що «тітушки» вимагають відставки усіх заступників мера Дніпропетровська «на підставі постанови не зрозуміло якого суду. Ймовірно від політичних опонентів».

«Я не в політиці, але однозначно я вважаю заступника мера Погребова дуже ефективним і правильним менеджером, що сьогодні і потрібно. Будемо продовжувати разом сидіти», - зазначила Яніка.

Наразі до міської ради викликано поліцію.

У соціальних мережах активісти повідомляють, що «тітушками» є представники політичної партії «Громадська сила», лідером якої є Загід Краснов.

Як стало відомо, 18 лютого за рішенням Бабушкінського райсуду лідер «Громадської сили» Загід Краснов вже не є секретарем міської ради Дніпропетровська.

За словами в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дніпропетровської міськради Олександра Санжари, 18 лютого до міськради офіційно принесли рішення суду. «Згідно цього рішення, суд призупинив рішення ранкової сесії 29 грудня», - сказав Олександр Санжара.

Такий позов, начебто, подали незадоволені громадяни.

Нагадаємо, 29 грудня у Дніпропетровську відбулася виїзна сесія, де було обрано секретарем міськради Загіда Краснова, згодом міський голова Борис Філатов визнав цю сесію і погодився з обраним у такий спосіб секретарем міськради.

Фото Jaanika Merilo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-