Путін не досяг жодної стратегічної цілі в Україні - голова Військового комітету НАТО

Росія відчайдушно намагається створити образ сили, але жодна пропаганда не може приховати те, що російський диктатор Володимир Путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей, а також усі ті труни, які повертаються з війни в Україні до РФ.

Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер на Київському безпековому форумі, передає кореспондент Укрінформу.

«У Росії вибору немає - лише сила. Верховенство права - це лише фасад. Це театр, який влаштувало керівництво, щоб обдурити людей, що вони також відіграють важливу роль», – заявив адмірал, виступаючи в ході свого першого візиту до України з початку повномасштабного вторгнення.

Бауер наголосив, що анексувавши Крим, Росія продемонструвала свою відверту зневагу до міжнародного порядку, заснованого на правилах, а 24 лютого 2022 року її керівництво повністю скинуло маску і показало світові, ким вони насправді є.

Читайте також: Кулеба зустрівся з головою Військового комітету НАТО - говорили про підтримку України

«Росія відчайдушно намагається створити образ сили, але демонструють вони лише слабкість. Не існує такого масштабу пропаганди, який б міг би приховати всі ті труни, що повертаються до Російської Федерації. Не існує такої пропаганди, яка б знайшла відповіді на запитання родин загиблих солдатів. Жодна пропаганда не може приховати правди про те, що президент Путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей», - зазначив голова Військового комітету НАТО.

Як повідомлялося, імітовані «вибори» президента Росії відбулися 15-17 березня. За їхніми «результатами», очільником РФ лишився Володимир Путін.

За даними Генштабу, загальні бойові втрати Росії станом на 21 березня 2024 року становлять близько 433 тис. 840 загарбників.