Фейсбучні чвари є зайвими - Зеленський про звинувачення Безуглої у бік Залужного

Фейсбучні чвари, пов’язані з народною депутаткою від "Слуги народу" Мар’яною Безуглою, яка відзначилася низкою скандальних заяв стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, є зайвими й безрезультатними діалогами.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив на пресконференції, відповідаючи на запитання журналістів.

«Пан Залужний також мій представник, як і всі ті, кого я призначав, або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось соромно. Стосовно будь-яких коментів у Фейсбуці, то я не займаюсь цим. У мене немає часу для цих щоденних зайвих безрезультатних діалогів. Я використовую соціальну мережу як майданчик, як платформу, на якій я можу відповісти на ті чи інші запитання і передати сигнали нашому суспільству всередині нашої держави, а також для спілкування з нашими партнерами», - зазначив Зеленський.

«Стосовно Мар’яни, Валери, і у них там є ще кілька людей... дуже складно, вони дуже люблять коментувати-лайкати у Фейсбуці. Вони часто там спілкуються, то вони разом їздять на фронт, то вони сваряться. Це складні питання. Якщо чесно, мені здається, що нам усім потрібно давати результат державі щоденний, а селфі - встигнемо», - додав Президент.

Читайте також: Слова Безуглої про відставку Залужного не є офіційною заявою ОП чи Президента - Подоляк

Як повідомлялось, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народний депутат від "Слуги народу" Мар’яна Безугла останнім часом відзначилася низкою скандальних заяв. Найбільше громадськість та керівництво держави обурила заява депутатки про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.