Кирило Тимошенко заявляє, що НАЗК спростувало всі претензії щодо нього

Колишній заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що Національне агентство з питань запобігання корупції спростувало всі претензії щодо нього.

Як передає Укрінформ, про це Тимошенко повідомив у Фейсбуці.

«Днями минуло 8 місяців з часу мого звільнення з Офісу Президента. Тоді я вирішив піти, щоб не наражати на інформаційні атаки команду та Президента. Далі продовжив працювати, найперше допомагаючи нашим військовим, але вже без офіційних статусів. Відповідати на закиди, які тоді були, вирішив у цивілізований спосіб та в законному порядку. Днями в суді було спростовано всі наявні претензії НАЗК щодо мене», - зазначив Тимошенко.

Фото: Фейсбук Кирила Тимошенка

За словами Тимошенка, він зараз перебуває у Києві.

Читайте також: Дружина Тимошенка сплатила ₴120 тисяч за користування Porsche Taycan – НАЗК

«Нікуди не виїжджав і не виїжджаю. Мій син пішов у перший клас. Моя кохана дружина далі розвиває найкрутішу кіношколу в Україні. Вдячний сімʼї, усім хто був і є поруч, а також всім хто проявився з іншого боку. Висновки зробив. Час виходити з тиші», - підсумував Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника ОП.

Читайте також: Тимошенко написав заяву про звільнення з посади заступника керівника ОП

У липні НАЗК склало та направило до суду протокол про адміністративні правопорушення Тимошенка.

Перше фото архівне