Єрмак подякував послу Британії, яка завершує дипломатичну місію, за потужну підтримку України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з послом Великої Британії Меліндою Сіммонс, яка завершує свою чотирирічну дипломатичну місію в Україні, і подякував за потужну підтримку нашої держави.

Про це він розповів у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Посол Британії Мелінда Сіммонс завершує свою чотирирічну дипломатичну місію в Україні. Сьогодні особисто подякував Мелінді Сіммонс та побажав подальших кар‘єрних звершень", - написав Єрмак.

Читайте також: Глава МЗС Британії вперше за п’ять років відвідає Китай, говоритиме й про Україну

За його словами, Мелінда Сіммонс є справжнім прикладом професійності та відданості демократичним цінностям. У найбільш драматичні моменти широкомасштабного вторгнення Росії в Україну керівництву держави вдалося дуже швидко забезпечити важливу комунікацію та спільні рішення з нашими партнерами - Великою Британією завдяки послу.

"Людина, що працює 24/7, щиро вболіває за Україну та має стратегічне мислення - ваші поради та бачення дуже допомагали нам", - наголосив Єрмак.

Читайте також: Британія виділила £11,5 мільйона на підтримку українських біженців

Він навів цитату Вінстона Черчилля: «Песиміст бачить труднощі у кожній можливості, оптиміст - можливості у труднощах».

За його словами, ця цитата Вінстона Черчилля гарно змальовує нашу спільну роботу - ми завжди бачимо можливості у труднощах і завдяки цьому переможемо.

"Українці люблять вас. Наша країна вдячна за підтримку", - підкреслив керівник ОП.

Фото: Офіс Президента