Законопроєкт щодо покарання за голосну їзду голосуватимуть найближчим часом - Арахамія

Законопроєкт, що передбачає покарання за їзду із порушенням допустимого рівня шуму, буде винесено на голосування Верховної Ради найближчим часом.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, передає кореспондент Укрінформу.

Він нагадав, що після перегляду розслідування журналіста Михайла Ткача про те, як у Києві під час війни ганяють на тюнінгованих машинах, депутати зареєстрували законопроєкт, який забороняє це робити під час війни, окрім випадків спеціалізованих перегонів поза містами.

Читайте також: Фракція «Слуга народу» нікого з депутатів не покриватиме – Арахамія

«А під час війни мені здається, що це робити просто не на часі. Зараз і так багато речей, які лякають людей. Я вже маю дуже багато критики від молоді (щодо цього законопроєкту – ред.). Але мені здається, що більшість людей все-таки підтримають цю ініціативу. І ми будемо голосувати це найближчим часом», - сказав парламентарій.

Як повідомлялося, 5 серпня Арахамія поінформував, що у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який встановлює адміністративну відповідальність за експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму.