Стефанчук із керівництвом Польщі вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії

Фото

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук разом із керівництвом Сейму та Сенату, Прем’єр-міністром Польщі та членами уряду вшанували пам’ять жертв Волинської трагедії.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Варшаві. Ранкова Свята літургія у Польовій катедрі Війська Польського. А далі — пам’ятна церемонія біля пам’ятника жертвам Волинської трагедії», - написав Стефанчук.

Він поінформував, що він разом із керівництвом Сейму та Сенату, премʼєр-міністром Польщі, членами eряду і польською громадськістю «у солідарності і молитві вшановуємо пам’ять всіх невинних жертв Волині».

Читайте також: Глави УГКЦ та католицької церкви Польщі підписали звернення щодо Волинської трагедії

«Ми - разом. У вшануванні гірких втрат у складному минулому, разом у сьогоднішній боротьбі з російським агресором, разом дивимося у майбутнє. Ми разом і сильні нашою єдністю», - підсумував спікер українського парламенту.

Як повідомлялося, президенти України та Польщі, Володимир Зеленський і Анджей Дуда зустрілися 9 липня на Волині, в Луцьку і взяли участь у спільних заходах із вшанування пам'яті жертв Волинської трагедії. Зеленський і Дуда відвідали Кафедральний костел святих Петра й Павла. У месі взяли участь митрополит Православної церкви України Епіфаній, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, глава Української греко-католицької церкви, Блаженніший Святослав.

Фото: Ruslan Stefanchuk, Facebook