Зеленський отримав відзнаку Chatham House

Відео

Президент України Володимир Зеленський отримав відзнаку британської неурядової організації Королівський інститут міжнародних відносин Chatham House.

Як зазначив Президент України у своєму зверненні до членів Chatham House, ця відзнака, свідчить про те, що світ вірить в Україну, передає Укрінформ

"Українські воїни, увесь наш прекрасний народ дійсно заслуговують найвищих відзнак. Мільйони наших людей воюють і працюють заради нашої свободи, спільної з вами свободи – не лише української, а й усіх вільних націй. Я впевнений, ми збережемо свободу. І відзнака Chatham House для України – це ще один доказ того, що світ вірить в Україну, вірить в українців, вірить в нашу перемогу", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Президент висловив упевненість, що внесок українців у глобальну свободу буде відзначений юридичним визнанням нашої держави союзницею НАТО.

"Безпекові інституції, зокрема євроатлантичні інституції, мають реально захищати мир. І тепер це реально лише разом з Україною - вільною, сильною, і звичайно, в НАТО", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський виступив на засіданні Європейської ради

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський обговорив з Президентом Гватемали Алехандро Джамматтеї військову співпрацю і можливі формати проведення Саміту Україна – Латинська Америка.

Фото: ОП