Зеленська вперше дала інтерв’ю радіо BBC

Фото, відео

Дружина Президента України Олена Зеленська дала своє перше інтерв’ю радіо BBC.

Про це перша леді повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зауважила Зеленська, під час Другої світової радіо BBC було не лише головним джерелом інформації для вільного світу, а й допомагало спротиву. Зокрема, його програми навіть використовували для збиття з цілі фашистських бомбардувальників.

"Тут звучали видатні промови Прем’єр-міністра Черчилля, які допомогли згуртувати націю й наблизити перемогу. Сьогодні вперше дала інтерв’ю цій історичній радіостанції. Розповіла про сучасну війну, яку веде Україна за свою свободу від загарбника. А от з іншими медіа цього найстарішого мовника світу – телепроєктами, інтернет-майданчиками – ми співпрацюємо з перших днів російського вторгнення", – зазначила Зеленська.

Також під час візиту до Британії перша леді поспілкувалася з командою української служби BBC та познайомилася з керівництвом усієї корпорації. "Оскільки й свою місію вбачаю в тому, щоб усюди розповідати про ситуацію в моїй країні, – було про що поговорити", – додала вона.

Дружина Президента наголосила, що "в щоденній боротьбі з російською пропагандою нам дуже потрібна підтримка професійних журналістів світу, які не дадуть загубитися правді".

Читайте також: Українським жінкам під час війни належить лідерська роль — Зеленська

Як повідомляв Укрінформ, в інтерв'ю російській службі ВВС Зеленська заявила, що без перемоги миру в Україні не буде.