Правда додає українцям сил боротись, а росіяни не хочуть її знати - Зеленський

Відео

Правда на боці України, і це додає українцям сил боротись, а росіяни бояться цієї правди і не хочуть її ні бачити, ні чути. 

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у інтерв’ю німецькому суспільному мовнику ZDF.

«Головне підживлення енергії у цій війні, я думаю, в правді. Правда в тому, що до нас прийшли і багато років поспіль у нас щось забирають - від людей до територій, забирали спокій. Сила в тому, що ми праві, ми не воюємо на території росії чи на території будь-якої іншої сторони, війна на території України. В цьому правда, це бачить весь світ. Хтось поки що із закритими очима, поки боїться відкрити очі і реально в це повірити, тому що він побачить правду, деякі люди бояться правди. До речі, громадяни росії - вони бояться, вони сліпі абсолютно, вони просто із закритими очима та вухами, тому не хочуть ні бачити ні чути. Але правда як вода - обов’язково просочиться, питання часу», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський виступив на сесії ПАРЄ. Повний текст

Він також пояснив, що додає сил українцям захищатись розуміння, що Україна наш дім, а за кордоном ти завжди будеш в гостях. Також українці розуміють, що це наша земля і це все, що у нас є, тому безсумнівно є сили боротись.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Зеленський заявив, що росія може підірвати українську ГТС, щоб примусити Європу до запуску Nord Stream 2.