Тищенка зняли з посади голови Закарпатської облорганізації «Слуги народу»

Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк підписала розпорядження про дострокове припинення повноважень Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної організації партії.

Про це йдеться у заяві політсили, розміщеній у Фейсбуціпередає Укрінформ.

«Голова політичної партії «Слуга народу» Олена Шуляк своїм розпорядженням достроково припинила повноваження голови Закарпатської обласної організації партії Миколи Тищенка з 19 липня», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розпорядження ухвалено згідно зі статутом партії та погоджено із головою політради Давидом Арахамією.

Читайте також: Арахамія анонсував призначення Венедіктової «на дипломатичному фронті»

Одночасно очільниця партії призначила Віктора Микиту тимчасовим виконувачем обов’язків голови обласної організації. Згідно із розпорядженням, він зобов’язаний у термін до 19 жовтня забезпечити проведення зборів (конференції) Закарпатської обласної організації «Слуги народу» для розв'язання питання про обрання голови організації.

«Сьогодні в умовах повномасштабної війни з росією партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту та укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками», - заявила Шуляк.

Читайте також: Із сесійної зали ВР вигнали депутата-«шанувальника» лукашенка за військову форму

Як повідомлялося, раніше народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла заявила, що ініціювала виключення із партії та фракції свого колеги Миколи Тищенка, звинувативши його у «шахрайстві та створенні "схем" на війні».

Тищенко відкинув звинувачення і заявив, що Безугла «генерує конфлікти у владній команді».