Шмигаль очікує, що за рік на конференції у Британії говоритимуть про прогрес відновлення України

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль очікує, що за рік на конференції у Великій Британії обговорюватимуть прогрес відновлення України.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль написав у Телеграмі, зауваживши, що Велика Британія проведе наступну Конференцію відновлення України у 2023 році.

Також він додав, що у Лугано під час зустрічі з міністром закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс подякував їй за участь у цьогорічній конференції.

«Поділився нашим баченням розвитку України після перемоги. Розраховуємо за рік у Великій Британії обговорити не лише реформи, а й прогрес у реалізації Плану відновлення», - зазначив Шмигаль.

Він також наголосив, що Україна цінує допомогу, яку надає Велика Британія нашій країні, та готовність підтримати відбудову Київської області.

Читайте також: Шмигаль обговорив з Прем’єром Литви збільшення експорту врожаю

Як повідомлялося, конференція в Лугано є 5-ю з питань надання підтримки Україні. Попередні 4 проходили під гаслами допомоги реформуванню, в тематику нинішньої внесла корективи війна.

Міністр закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс під час участі в цьогорічній конференції повідомила, що Велика Британія буде організатором наступної конференції з відновлення України, яку планується провести 2023 року.

Фото: Денис Шмигаль/Телеграм