Другий британський міністр повідомив про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Глава МВС Великої Британії Пріті Пател заявила, що також отримала дзвінок від чоловіка, який видавав себе за прем’єр-міністра України. 

Як передає Укрінформ, про це вона написала у Tвітері.

«Це (дзвінок самозванця від імені «прем’єра України» - ред.) також стався зі мною на початку цього тижня. Жалюгідна спроба в такі важкі часи роз'єднати нас», - сказала Пател.

Вона додала, що Велика Британія підтримує Україну.

Раніше міністр оборони Великої Британії Бен Воллес у Твітері повідомив про те, що самозванець, який назвав себе прем’єр-міністром України, спробував у телефонному режимі поговорити з ним, але спроба не вдалася.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль жартома порадив Воллесу під час розмови з представниками української влади попросити їх вимовити слово «паляниця», аби переконатися в тому, що це не росіяни.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.