ЦВК акредитувала перших міжнародних спостерігачів на довибори в Раду

Центральна виборча комісія акредитувала трьох офіційних спостерігачів Міжнародної неурядової організації “Координаційний ресурсний центр” на проміжних виборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №206 на Чернігівщині, що відбудуться 27 березня.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у середу, повідомляє Укрінформ на пресслужбу Центрвиборчкому.

"Комісія розглянула звернення Міжнародної неурядової організації “Координаційний ресурсний центр” та акредитувала трьох офіційних спостерігачів на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року в одномандатному виборчому окрузі №206 (Чернігівська область)", - ідеться в повідомленні.

Акредитовані спостерігачі також отримали дозвіл спостерігати на повторних місцевих виборах 6 березня і проміжних та позачергових місцевих виборах 27 березня.

Читайте також: Довибори у Раду: сьогодні стартує виборчий процес на 206-му окрузі

Як повідомлялося, 26 січня розпочався виборчий процес на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня.

29 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 206 на 27 березня 2022 року. Рішення ухвалено у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.