Депутатці «Слуги народу» Третьяковій у залі ВР кричать «Ганьба!»

Фото, відео

Депутатці від "Слуги народу" Галині Третьяковій у залі Верховної Ради кричали "Ганьба".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Народний депутат Ігор Палиця з трибуни ВР заявив, що в чаті "Слуги народу" з'явився коментар Галини Третьякової щодо смерті народного депутата Антона Полякова: "На одного ворога менше".

У залі парламенту їй кричали: "Ганьба!".

"Ми хочемо звернутися до фракції "Слуги народу". Тільки-що у вашому партійному чаті керівник комітету, який має опікуватися людьми, дітьми, пані Третьякова написала, що "одним ворогом менше" про смерть Антона Полякова. Я хотів би попросити вас, шановна фракція "Слуги народу", зробити висновок зі слів пані Третякової", - сказав Палиця.

Читайте також: Патрульні розповіли про обставини смерті депутата Полякова

Він закликає керівництво фракції та ВР дати належну оцінку такій  позиції.

Голова парламентської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія з трибуни Верховної Ради вибачився за висловлювання члена фракції "СН" Галини Третьякової щодо смерті народного депутата Антона Полякова (група "Партія "За майбутнє").

"Я хочу публічно вибачитися, у першу чергу, перед членами родини, близькими вже покійного нашого колеги. Ми про покійних говоримо або хороше, або нічого", – сказав Арахамія.

Водночас голова партії "Слуга народу", перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко сказав журналістам у кулуарах ВР, що керівництво політсили і фракції обговорить, яку політичну відповідальність може понести Третьякова.

"Ми обговоримо, які будуть політичні наслідки цієї події, приймемо рішення і вас обов'язково повідомимо", - сказав він, додавши, що для цього "треба якийсь час".

Політик також наголосив, що потрібно "розділяти політичний момент і особистісний".

"Кожен для себе сам визначає свою систему цінностей у житті і, відповідно, як ставитися до тих чи інших речей, зокрема до смерті, до жалоби з приводу смерті, співчуттів і так далі", - сказав Корнієнко.

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

За попередніми даними, в ніч на 8 жовтня народного депутата виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, пасажир сів в машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та почалася нудота. Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.

Пізніше в Офісі генпрокурора назвали попередню причину смерті депутата Полякова.