Елітна нерухомість у Києві й області: АРМА шукає управителів майна міністра часів Януковича

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) оголосило конкурс на відбір управителів майна одного з ексміністрів часів президентства Віктора Януковича.

Як передає Укрінформ, про це АРМА повідомляє у Фейсбуці.

"АРМА розпочало конкурс для відбору управителів об’єктами нерухомості, які належать одному з ексміністрів режиму Януковича. Йдеться про елітну нерухомість у центрі Києва та передмісті столиці. Зокрема, елітну квартиру та два гаражі в ЖК «Новопечерські Липки» по вулиці Драгомирова, елітний житловий будинок та земельну ділянку поблизу Конча-Заспи під Києвом", - повідомляє АРМА.

Інший лот, виставлений на конкурс, включає дві квартири та чотири машиномісця в самому центрі столиці, на вулиці Інститутській, а також приватну садибу у так званому «Царському селі», що розташоване на Печерських пагорбах.

Читайте також: АРМА за два місяці розшукало часток у статутних капіталах на понад 1,7 мільярда

АРМА зазначає, що вартість зазначених активів, за оцінками правоохоронних органів, складає майже 1,5 мільярда гривень. Документи на конкурс приймаються до 23 квітня.

Як повідомлялося, у лютому (АРМА) оголосило конкурс з відбору оцінювача колишньої мисливської резиденції "Сухолуччя". 23 лютого управителем резиденції обрана компанія "7 днів".