Кабмін призначив першого заступника міністра розвитку громад та територій

Кабінет Міністрів призначив першим заступником міністра розвитку громад та територій Василя Лозинського.

Відповідне розпорядження № 463-р від 29 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

"Призначити Лозинського Василя Мироновича першим заступником Міністра розвитку громад та територій України", - йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням № 462-р, Кабмін звільнив Москаленко Валентину Володимирівну з посади заступника Міністра розвитку громад та територій України у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Читайте також: Кабмін опублікував постанову щодо поновлення роботи ринків з умовами

Також іншим розпорядженням №464-р Кабмін призначив Суярка Сергія Миколайовича державним секретарем Міністерства соціальної політики України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків на зазначеній посаді строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробувальний термін на два місяці.

Крім того, розпорядженням № 467-р уряд призначив Мороз Юлію Анатоліївну першим заступником Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з дати початку фактичного виконання нею посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на шість місяців.

Лозинський раніше обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА.