Президент каже, що закон про імпічмент потрібний та готовий до обговорень

Президент України Петро Порошенко заявив, що закон про імпічмент потрібний і готовий до обговорень для напрацювання збалансованого документа.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Твердо переконаний, що закон про імпічмент потрібний. Так само як і закон про тимчасові слідчі комісії. Впевнений, у парламенті має відбутися дискусія з цього приводу, і цей закон треба приймати як відповідальність президента у разі порушення ним Конституції, вчинення злочину. Я готовий делегувати своїх представників, щоб обговорити та приймати збалансовану  компромісну версію", - сказав Порошенко.

Читайте також: Вищий антикорупційний суд має запрацювати цього тижня — Порошенко

Президент наголосив, що він є першим президентом, який готовий вести дискусію з цього приводу та додав, що хоче бути лідером, який веде за собою народ і країну.

"Я не хочу бути популістом, казати тільки те, що подобається людям і такою ціною виграти вибори. Я хочу бути лідером, який веде за собою націю, народ, країну", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко розповів про ризики, що концентруються над Україною

Він наголосив, що українці мають зробити свідомий вибір 21 квітня, щоб далі будувати успішну країну.

Нагадаємо: другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. У нього вийшли шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Фото: Микола Лазаренко