Парубій візьме участь у роботі Асамблеї Міжпарламентського союзу

Голова Верховної Ради Андрій Парубій візьме участь у роботі 140-ї Асамблеї Міжпарламентського союзу, яка проходитиме 6-8 квітня в Катарі.

Про це він сказав на зустрічі Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Катар в Україні Гаді Насером Мансуром Халіль Аль-Гаджрі, повідомляє прес-служба Апарату ВР.

“Голова Верховної Ради, вітаючи посла, відзначив його активну роботу в Україні, а також офіційно підтвердив, що візьме участь у роботі 140-ї Асамблеї Міжпарламентського Союзу, яка відбудеться 6-8 квітня 2019 року у столиці Катару – місті Доха”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Суд розгляне позов депутата-радикала до Парубія

У цьому зв'язку посол зауважив, що участь українського спікера у міжнародному парламентському форумі сприятиме активізації міжпарламентської співпраці між Україною та Катаром.

Зокрема, дипломат зазначив, що для Катару надзвичайно важливо збільшувати економічну співпрацю з Україною, зокрема у сфері експорту газу.

Читайте також: Україна буде членом Європейського Союзу - Парубій

Сторони також обговорили питання перспективи підписання Угоди про співпрацю між Верховною Радою та Консультативною Радою Держави Катар.