Порошенко: Деякі учасники телешоу в патріотичному камуфляжі озвучують кремлівські фейки

Деякі гості українських телешоу в патріотичному камуфляжі озвучують змайстровані у Кремлі фейки, аби очорнити у наших очах усе зроблене за останні роки.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у виступі на засіданні Ради регіонального розвитку Івано-Франківщини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Путін добре знає ставку на цих виборах і хоче очорнити і принизити у наших очах усе зроблене, розколоти і розірвати нашу єдність. Його посланці несуть брехню, ненависть, розбрат. Деякі гості телешоу маскуються, вигукують патріотичні гасла - там є і "Слава Україні", і "Україна понад усе". Але те, що вони одягнули патріотичний камуфляж перед тим, як озвучити чергові фейки, змайстровані в Кремлі, не змінює їхньої сутності, їхньої мети, і на слизькій дорозі їх не спиняє ані здоровий глузд, ані елементарна порядність", - сказав Порошенко.

Читайте також: На кордоні стоять російські дивізії, готові до вторгнення — Порошенко

Водночас, як відзначив Президент, за останні тижні стало зрозуміло, що патріотизм і здоровий глузд українців упевнено перемагають в інформаційній війні парад олігархічних технологій.