На засідання ТСК про розкрадання в армії запросили голів фракцій

На засідання Тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ запрошені голови парламентських фракцій та представники комітетів ВР з питань безпеки і оборони, запобігання і протидії корупції та законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Таке рішення було ухвалено під час наради голів фракцій парламенту у вівторок, розповіла голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу з парламентської трибуни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця комісія також буде проводитися за участі профільних комітетів з безпеки і оборони, комітету з питань запобігання корупції та контролю над силовими структурами. Плюс додатково запрошуються голови фракцій. Ми сподіваємося, що сьогодні о 14-й годині, так як було оголошено заздалегідь, така тимчасова слідча комісія з присутністю преси почне працювати", - сказала Тимошенко.

Читайте також: Жоден причетний до розкрадання армії не сховається за строком давності – Президент

Як відомо, на 14:00 12 березня призначено засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності держави. Зокрема, заплановано розгляд питань щодо розслідування оприлюднених в ЗМІ фактів зловживань в оборонній сфері. На засідання запрошені представники Генеральної прокуратури, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро, Міністерства оборони, ДК "Укроборонпром".