Гройсман про реформи: На даний момент я цієї мети не досягнув

Уряду наразі не вдалося здійснити всі заплановані заходи, які б значно покращили рівень життя громадян України.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав під час суспільно-політичного форуму Реанімаційного пакета реформ «Реформи під прицілом: діалог громадськості та уряду», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Питання в тому, як змінюється якість життя українців. Я можу сказати, що те, що хотів змінити, на даний момент я цієї мети не досягнув. Але треба йти цим шляхом, аби досягнути, бо йдеться про зовсім нові стандарти життя українських громадян”, - сказав Гройсман.

Водночас він зазначив, що не хоче стати одним із багатьох  прем’єр-міністрів, які були в певний період часу. “Хочу, аби, коли я піду з цієї посади,  залишилися конкретні справи, які на краще змінили життя українців”, - підкреслив він.

Читайте також: Гройсман каже, що завжди готовий звітувати

Гройсман зазначив, що уряд відкритий до співробітництва з усіма. Йдеться і про політичні сили і про громадськість. “Пріоритет номер один — економічне зростання, а для цього потрібні інвестиції, верховенство права та багато іншого. В цих напрямках ми намагаємося структурувати наші дії та точно знаємо, що треба багато  зробити, аби цього досягнути", - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр наголосив, що нині Україна має чимало викликів, які треба долати, але він вірить, що все заплановане вдасться.