ЄС не має претензій до темпів імплементації законів України - Мін'юст

В Європейському Союзі не мають претензій щодо ходу виконання графіку імплементації законодавства України до законодавства ЄС.

Про це заявив заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов в ході робочої поїздки до Херсонської області у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Насправді вони (в ЄС - ред.) добре проінформовані, і, звісно, слідкують та допомагають нам там, де з якихось причин у нас ще не до кінця імплементовані норми (що діють в ЄС - ред.). Певні з них насправді мають бути імплементовані пізніше. Претензій (від ЄС - ред.) з точки зору імплементації немає", - сказав Петухов.

Читайте також: Геращенко хоче віддати 57 євроінтеграційних законопроектів на експертизу ЄК

За його словами, графік імплементації законодавства України до законодавства Європейського Союзу розтягнутий на кілька років, і в ньому є певні пріоритети. 

"Тому вони спостерігають, ми спілкуємось і працюємо в щоденному такому робочому режимі з усіх питань. Наразі якогось питання, яке б викликало в них велике занепокоєння, немає", - зазначив заступник міністра юстиції.