Парубій відкрив вечірнє засідання Ради

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав Парубій.

У сесійній залі зареєструватися 356 народних депутатів.

Під час вечірнього пленарного засідання депутати продовжать розгляд ще кількох законопроектів у блоці питань паливно-енергетичного комплексу,  зокрема проект закону № 6229 "Про забезпечення прозорості у видобувних галузях".

Для повторного розгляду з пропозиціями Президента України також буде внесено законопроект № 5370 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України".

Читайте також: У Раді створили міжфракційне об'єднання "За права споживачів енергетики"

Далі заплановано розгляд у другому читанні урядового законопроекту "Про Дисциплінарний статут Національної поліції України" № 6470, прийняття якого дозволить визначити сутність службової дисципліни в Нацполіції, повноваження поліцейських і їхніх керівників з її дотримання, види заохочень і дисциплінарних стягнень, а також порядок їх застосування та оскарження.

У першому читанні депутати мають намір розглянути законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо уточнення деяких положень)" № 6120.