Канадський депутат: Візит Гройсмана був дуже вчасним

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вдало обрав час і порядок денний свого візиту до Канади.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу сказав депутат парламенту Канади Джеймс Безан.

"Час, коли Прем'єр-міністр Гройсман здійснив візит до Канади, був дуже важливим, як і його порядок денний, що включав просування Угоди про вільну торгівлю між нашими країнами заради залучення інвестицій до України із Канади та Північної Америки загалом", - сказав Безан.

Він наголосив, що канадським посадовцям було корисно почути про розвиток подій в Україні особисто від глави уряду. "Для канадців було важливо почути від Прем'єр-міністра про хід економічних реформ в Україні, що відбувається у царині боротьби із корупцією, і як проходить реформування ряду міністерств, що є критично важливим для загального успіху України", - зазначив депутат.

Читайте також: Космос і "зелена" енергетика: Гройсман у парламенті Канади говорив про перспективи

Як повідомляв Укрінформ, Гросман 28 жовтня - 1 листопада перебував із офіційним візитом у Канаді. За цей час він встиг побувати у трьох містах та провести багато зустрічей, у тому числі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, генерал-губернатором Джулі Пайєт, міністром закордонних справ Христею Фріланд, депутатами федерального парламенту, керівниками української громади та іншими діячами.