Порошенко обговорив з японським бізнесом пряме авіасполучення

Президент Петро  Порошенко зустрівся із делегацією Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен».

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Учасники зустрічі обговорили шляхи розширення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва між Україною та Японією", - йдеться у повідомленні.

Голова Ради директорів корпорації «Марубені» Теруо Асада зазначив, що завдяки проведеним за останні роки реформам Україна є найбільш багатообіцяючою державою з погляду інвестицій та бізнесу.

В цьому контексті було позитивно відзначено проведення спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», інформує прес-служба Президента.

На зустрічі йшлося також про зміцнення співпраці з урядом Японії та японським бізнесом у реалізації масштабних проектів в Україні у сфері розвитку інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, інформаційних технологій тощо.

"Президент додав, що це відображає відносини України та Японії – друзі пізнаються в біді", - зазначають у прес-службі.

Учасники зустрічі також обговорили шляхи активізації міжлюдських контактів та встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.