Іспанія підтримує надання Україні безвізу - МЗС

Міністр закордонних справ і співробітництва Іспанії Альфонсо Дастіс запевнив главу МЗС України Павла Клімкіна в тому, що іспанська сторона підтримує євроінтеграційні прагнення України, зокрема щодо візової лібералізації та ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це повідомляє у четвер прес-служба МЗС України.

"У рамках участі у 23-му засіданні Ради міністрів ОБСЄ міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з міністром закордонних справ і співробітництва Іспанії Альфонсо Дастісом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході зустрічі було домовлено про активізацію двосторонніх контактів, спрямованих на поглиблення політичного діалогу та економічного співробітництва між двома країнами. Дастіс прийняв запрошення міністра Клімкіна здійснити візит в Україну в наступному році, наголосили у відомстві.

У МЗС України також додали, що іспанська сторона запевнила у своїй повній підтримці євроінтеграційних прагнень України, зокрема щодо якнайшвидшої лібералізації візового діалогу та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.