Савченко 1 лютого повторно дасть свідчення - адвокат

У понеділок, 1 лютого, народний депутат України Надія Савченко повторно дасть свідчення в Донецькому міському суді, на цьому її захист закінчить надавати докази.

Про це повідомив в Твіттері один з адвокатів Савченко Ілля Новіков.

"Насправді ми вже закінчуємо. На наступному тижні дадуть свідчення останні 4 свідки захисту, а 1 лютого сама Надія. На цьому - все", - написав захисник.

Як пояснив ТАСС інший адвокат Микола Полозов, "за підсумками надання доказів стороною захисту Надія Савченко хоче дати свої показання в кінці (процесу)".

За даними прес-служби суду, відкриті судові засідання по справі щодо Савченко в лютому призначені на наступні дати: 1,3,4,8,10,15,17,18, 24, 25, 29. Початок засідань о 11.00 мск.

Нагадаємо, Савченко насильно утримується в Росії після викрадення в червні 2014 року в районі Луганська. Відкриті слухання у справі Савченко почалися 29 вересня 2015 року. Її звинувачують у причетності до вбивства двох російських журналістів, загиблих під час російської агресії на Донбасі, та незаконному перетині кордону РФ. Всі звинувачення українка категорично відкидає.