Маріуполь і Красноармійськ уже з бюлетенями - ЦВК

Маріуполь і Красноармійськ Донецької області готові на 100 відсотків до місцевих виборів, які пройдуть 29 листопада.

Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський в п'ятницю на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні о 16.15 завершився процес передачі виборчих бюлетенів дільничним виборчим комісіям міста Маріуполя... Отже, усі 213 дільничні виборчі комісії міста Маріуполь отримали виборчі бюлетені від представників Центральної виборчої комісії в приміщеннях відповідних районних в місті виборчих комісій", - сказав голова ЦВК.

Він уточнив, що загалом було передано 335 тис. 832 бюлетені з чергових виборів депутатів Маріупольської міськради і 335 тис. 612 з чергових виборів міського голови.
Читайте також: Маріупольський виборчком намагався «перенести» вибори - Опора

Крім того, за словами Охендовського, сьогодні отримали виборчі бюлетені й усі 37 дільничних виборчих комісій міста Красноармійська - передано 59 тис. 766 бюлетенів з виборів депутатів міської ради і 59 тис. 640 бюлетенів з виборів міського голови.

"Отже, голосування відбудеться з вірогідністю 100 відсотків, і з такою саме вірогідністю 100 відсотків будуть встановлені результати виборів депутатів Красноармійської міської ради, Маріупольської міської ради,  Красноармійського міського голови і Маріупольського міського голови Донецької області", - підкреслив він.

Нагадаємо, після зриву місцевих виборів у Маріуполі і Красноармійську, які відбулися в Україні 25 жовтня 2015 року, парламент вирішив призначити голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської, Маріупольської міських рад Донецької області та Красноармійського, Маріупольського міських голів на неділю, 29 листопада.