РНБО запровадила нові санкції проти Росії

Керченська криза

Рада національної безпеки та оборони України на засіданні 26 грудня запровадила нові санкції проти Росії.

Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 26 грудня ввів нові санкції проти Росії.
Про це повідомляє прес-служба РНБО.
Так, санкції запроваджен за агресію России у Керченській протоці та організацію "віборів" на окупованому Донбасі.

"Запроваджен обмежувальні заходи проти організаторів так званні« віборів »на окупованіх теріторіях Донецької та Луганської областей, а такоже относительно Військових, Суддів та правоохоронців, прічетніх до незаконного Захоплення українських моряків во время акту агресії РФ проти України в Керченській протоці 25 листопада 2018 року та незаконного Утримання їх у российских в'язницях ", - йдет в Повідомленні.

Такоже РНБО підтрімала запровадження санкцій, самперед, относительно юридичних та фізичних осіб - российских компаний, бізнесменів, політіків та депутатов, ПРАЦІВНИКІВ силових структур, Які активно підтрімувалі чи спріялі агресивним діям проти України.

Кроме того, за данімі прес-служби, на засіданні були проаналізовані результати запровадження ЗАХОДІВ, передбачення правовим режимом воєнного стану, та ЗАТВЕРДЖЕНІ основні показатели Державного оборонного замовлення на 2019-2021 роки.

Читайте також: Генштаб готов Розгорнутим війська у разі прямого вторгнення - Муженко
Як повідомлялось, 26 грудня під час Засідання РНБО Президент України оголосів про припиненням Дії воєнного стану, запровадження в окремий областях на 30 днів через агресію России проти України в Азовському морі.