Примірка меблів: нова опція в меблевому від магазину «Фешемебельний»

Чому віддати перевагу — класичному ліловому дивану чи вишуканим бузковим кріслам? Як впишеться в навколишній інтер'єр яскравий столик і чи підійде він за габаритами?

Скласти реальне уявлення про те, як буде виглядати конкретний елемент меблів у певній обстановці, досить складно.

Робити покупку навмання сьогодні невигідно. Добротні меблі обходяться недешево; якщо вони не підійдуть — доведеться в терміновому порядку перепродувати їх, викладаючи оголошення. Не забувайте, що терміни реалізації розпливчасті, і доведеться поступатися за ціною, втрачаючи частину вкладених коштів.

Сучасні технології і можливості просунутих магазинів дозволяють ефективно вирішити питання з підбором меблевих виробів, доставляючи покупцям задоволення замість клопоту.

Інтернет на допомогу: віртуальна реальність як спосіб оцінки

У Європі сьогодні практикують віртуальну примірку, проведену за допомогою мобільного додатку. Досить встановити ПО на смартфон, вибрати з електронного каталогу підходящі варіанти меблів, а потім навести камеру на потрібну кімнату.

Серед плюсів такого методу — простота і зручність використання. Серед мінусів користувачі відзначають:

  • обмеженість асортименту меблевої продукції, доступного для перенесення у віртуальний простір;
  • вибіркове спотворення пропорцій та відтінків;
  • неможливість тактильного контакту з вподобаним диваном або кріслом.

Реальна примірка: ексклюзивний сервіс, доступний кожному

Гідною альтернативою віртуальним способам виступає примірка меблів у реальності. Замовити таку послугу сьогодні можна онлайн у магазині «Фешемебельний» — це найбільший інтернет-магазин меблів в Україні. Отримати підказки з оформлення унікального замовлення можна прямо на сайті, скориставшись електронною формою.

Як це діє? Дуже просто: спочатку потрібно відзначити вподобані позиції в каталозі. На варіантах, доступних для реальної примірки, є спеціальні позначення. Потім покупець заповнює заявку — і меблі відправляють за вказаною адресою!

У такого методу маса переваг. Серед них:

  • неймовірна зручність;
  • розширений вибір якісних меблевих виробів;
  • можливість наяву оцінити багатство відтінків і фактури;
  • мінімізація похибок, що допускаються при замірах вільного простору і габаритних розмірів меблів.

Пропонуємо скористатися унікальною послугою примірки від магазину feshmebel.com.ua найближчим часом, оформивши замовлення прямо зараз.