Активний відпочинок у Карпатах для туристів будь-якого віку

Реклама

Гірські вершини, полонини, водоспади, ліси, річки, замки – відпустка в Карпатах завжди насичена новими враженнями та відкриттями. Батьки школярів та пенсіонери нерідко турбуються – наскільки доступні головні туристичні магніти Карпат для людей без досвіду скелелазіння та трекінгу. Розповідаємо, як побачити справжні Карпати з максимальним комфортом.

Тижневі тури компанії «Відпочинок 365»: все включено із щоденними екскурсіями

Учасники тижневих програм відпочинку у Карпатах з проживанням у готелях «Трускавець 365» та «Ворохта 365» успішно поєднують екскурсії, оздоровчі процедури, відпочинок у комфортабельних номерах готельних комплексів класу 4*, харчування за системою «шведський стіл», вечірню йогу, гру у «Мафію» або участь у гуцульських вечорницях.

Найцікавіша частина тижневої програми «Відпочинок 365» – щодня туристам на вибір пропонують 5-6 екскурсій, що входять у вартість путівки. Пропозиція приваблива:

  • гості готелів у Трускавці та Ворохті самостійно обирають складність маршруту;
  • за час відпустки теми екскурсій жодного разу не повторюються;
  • напрямок та маршрут адаптується з урахуванням сезону та погодних примх;
  • доставка туристів до старту екскурсії та назад до готелю на комфортабельних мікроавтобусах або автобусах туркласу з панорамними вікнами та кондиціонером;
  • якщо міні-експедиція займає цілий день, гості отримують сухпайки для підтримки сил.

Усього за тиждень відпочинку в Карпатах гості готелів «Трускавець 365» та «Ворохта 365» встигають побачити топові туристичні локації Гуцульщини, Прикарпаття та Закарпаття.

Активний відпочинок у Карпатах для туристів без базової підготовки

Порівняти воду в мінеральних джерелах Східниці, дізнатися про таємниці Ратуші Дрогобича та середньовічних вулиць Львова, побувати на карпатських пасіках та сироварнях, покататися вздовж гірської річки на знаменитому Карпатському трамвайчику або зловити форель у санаторії Конвалія. Не складно? Цілком не складно, саме такі маршрути підходять людям похилого віку, сім'ям з дітьми та всім, хто звик пересуватися виключно асфальтом.

Не потрібна фізична підготовка для поїздки на озеро Синевир та Манявський скит, для знайомства з гірськолижним курортом Буковель, шопінгу на сувенірному ринку Косова, фотосесії на Яблуницькому перевалі, відпочинку на термальних водах Берегово та в Ужанських купелях. Не становить складності поїздка до знаменитих музеїв Верховини або до Свято-Успенської Лаври.

Активний відпочинок у Карпатах для шанувальників піших походів

Довжина лінійних та кругових маршрутів від 2 до 17 кілометрів, перепади висот до 2000 метрів. Актив-програма «Відпочинок 365» включає катання на конях, рафтинг, прогулянки доісторичними буковими лісами. Водоспади Шипіт та Женецький Гук, Скелі Довбуша, береги річки Прут, загадкове озеро Несамовите, легендарні Писаний Камінь та Терношорська Лада входять до маршрутів активних екскурсій у Карпатах.

Романтики та фотохудожники вирушають підкорювати вершини гір, у списку сходжень гори Конєва, Парашка, Магура, Хом'як, Кострич, П'ятихатки, Ягідна, Маковиця, Говерла.

Не поступаються красою пейзажів карпатські полонини:

  • містична Лисина;
  • рукотворне високогірне пасовище Закукол;
  • епіцентр полювання на трюфелі-гордумани Пожижевська;
  • супер полонина Борсучина з автентичною гуцульською сироварнею.

Для всіх актив-маршрутів визначено рівень складності; на сайті компанії «Відпочинок 365» є докладний опис кожної екскурсії. Під час походу еко-тропами Карпат туристи встигають поласувати лісовими ягодами, зібрати гриби, зробити гігабайти фотографій, стриму та відео. Активний відпочинок у Карпатах доступний кожному. Час планувати активну відпустку.