25 вересня відбудеться презентація соціального проекту «Запроси мене з війни» до Дня захисника України

25 вересня 2018 року о 13:00 в прес-центрі Кабінету Міністрів України відбудеться презентація соціального проекту «Запроси мене з війни». Проект,  ініційований Міністерством інформаційної політики України, має на меті популяризувати Збройні сили та психологічно реабілітувати захисників України.

Учасники:  Марина Соботюк, радник Міністра інформаційної політики України  з питань міжнародної комунікації; Наталія Прилуцька, «українська амаzонка», фронтовий волонтер; Богдан Головатенко, керівник студії BIG DANCE; Артем Сорокін, журналіст програми «Вікна Новини» телеканалу СТБ.

Місце проведення: БУДИНОК УРЯДУ, вул. Грушевського, 12/2, 1-й під'їзд, 6-й поверх.

Вхід за паспортами та редакційними посвідченнями.

Акредитація ЗМІ проводиться до 11:00 25 вересня за електронною адресою accreditation@mip.gov.ua.

Довідково

«Українські амаzонки» запрошують хлопців з війни до танцю, під час якого кожна пара  розповість власну історію. Адже у кожного вона різна: історія матері й сина, який пішов захищати Україну; закоханих, які одружилися на війні; друзів, які, можливо, втратили один одного; історія людей, які мають обмежені фізичні можливості, але не втратили віру в життя.

Тривалість соціального проекту "Запроси мене з війни" -  5 місяців.

Урочистий захід до Дня захисника України відбудеться 12 жовтня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Під час кожного виходу на великому екрані транслюватиметься фото-історія учасників проекту під музичний супровід від гуртів The Doox та «Без Обмежень».

На урочистий захід запрошені представники дипломатичних місій в Україні, вище керівництво держави, депутати, голови ОДА, міжнародні та українські ЗМІ, представники міжнародних фондів, українських та зарубіжних компаній.